Nationale finale Albanië 2004
 
 
Datum :  20 december 2003
Locatie :  Pallati i Kongreseve, Tirana
Presentatie :  Adi Krasta & Ledina Celo
Aantal deelnemers :  18

Eurovisie Songfestival |Meer landinfo


Anjeza Shahini
 
Nr. Titel Artiest  Tekst/muziek Pnt. Pos. 
1. Bota ime Arbër Arapi ? - - 
2. Ju të dashurat e mia Kujtim Prodani ? - - 
3. Sytë e zemrës Anisa Dervina ? - - 
4. Syri i saj po më verbon Françesk Radi ? - - 
5. Me ty Rudi & Ingrid Jushi ? - - 
6. Trill vjeshte Edmond Mancaku ? - - 
7. E dashuruar Evis Mula ? - - 
8. E nesërmja tjetër kujt i takon Kozma Dushi ? - - 
9. Një shpresë për jetën time Klajdi Musabelli ? - - 
10. Njëmijë zemra Rovena Dilo ? - - 
11. Mbi üre Mariza Ikonomi ? - 2 
12. Dua të bëhem imazhi yt Anjeza Shahini Agim Doçi, Edmond Zhulali - 1 
13. Qëndroj Eneda Tarifa ? - - 
14. Hirushja Rosela Gjylbegu ? - 3 
15. Ç'punë ke ti me dashurinë Ermiona Lekbello ? - - 
16. Eja Orges Toçi ? - - 
17. Kthehu dhe kujto Voltan Prodani ? - - 
18. Sikur të rroja sa kjo botë Andi Kongo ? - - 
 
 

Het winnende lied werd bepaald door televoting en een vakjury.

Tijdens de internationale finale werd het winnende lied in het Engels gezongen met als titel The image of you.

Gegevens preselecties: