Nominaties EA-Award 2019

Ook dit songfestivalseizoen reikt Eurovision Artists een prijs uit aan een persoon of organisatie uit Nederland of BelgiŽ die het Eurovisie Songfestival op bijzondere wijze heeft gepromoot. Dat kan een televisieprogramma zijn, een radioprogramma, iemand die een boek heeft geschreven of op een andere, positieve wijze (ťťnmalig of al langere tijd) aandacht voor het festival vraagt of genereert.

Kandidaten voor de EA Award 2019 kunnen worden voorgedragen tot en met eind mei. Het bestuur bekijkt welke kandidaten aan de criteria van de award voldoen en stelt op basis van de binnengekomen voordrachten een groslijst op. Via een stemming op deze site wordt vervolgens bepaald welke drie kandidaten dit jaar een officiŽle nominatie krijgen en vervolgens welke van deze drie kandidaten de prijs daadwerkelijk wint.

Kandidaten moeten in 2019 aantoonbaar hebben bijgedragen aan de promotie van het Eurovisie Songfestival in het Nederlandse taalgebied. Kandidaten die de prijs eerder hebben gewonnen kunnen niet opnieuw genomineerd worden voor hetzelfde initiatief of vergelijkbare initiatieven. Songfestivaldeelnemers kunnen niet worden genomineerd voor promotie-activiteiten die rechtstreeks voortvloeien uit hun deelname. Medewerkers van Eurovision Artists kunnen niet genomineerd worden voor hun werkzaamheden voor de stichting.

Een overzicht van eerdere winnaars is hier te vinden.


Naam :
E-mail adres :
 
Nominatie 1 :
Reden nominatie :
 
Nominatie 2 :
Reden nominatie :
 
Nominatie 3 :
Reden nominatie :