Presentatietrio bekend, kaartverkoop start 12 december

Het Eurovisie Songfestival van 2020 wordt gepresenteerd door Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit, dat is door de organisatoren bekend gemaakt. Met dit presentatietrio kiezen we in de eerste plaats voor drie mensen met een enorme dosis presentatietalent, die ook nog eens allemaal hun carrière begonnen als artiest, aldus Sietse Bakker, de Executive Producer van het Eurovisie Songfestival 2020.

Zangeres Edsilia Rombley (41) nam tweemaal deel aan het Eurovisie Songfestival, in 1998 en 2007, en presenteerde onder meer De beste zangers van Nederland. De veelzijdige Chantal Janzen (40) is actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducente en heeft als presentatrice tal van programma's mogen presenteren. Jan Smit (33) is bekend als zanger en presentator, onder meer ook van De beste zangers van Nederland, en was de afgelopen 9 jaar televisiecommentator bij het Eurovisie Songfestival

De organisatie maakte verder bekend dat de eerste kaarten komende donderdag, 12 december, in de verkoop zullen gaan. Eind januari en medio maart volgt dan het restant. De kaarten worden verkocht via de websites songfestival.nl (voor Nederland) en Eurovision.tv (internationaal).

Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 4-12-2019