De presentatoren hebben er plezier in

5-5-2017: Vandaag vond de persconferentie plaats van de drie presentatoren: Timur Miroshnychenko, Oleksandr Skichko en Volodymyr Ostapchuk. De drie straalden één ding overduidelijk uit: plezier. Als de spontaniteit die de mannen tentoonspreidden ook doorklinkt tijdens de live uitzendingen dan belooft het een succes te worden.

De mannen onthulden dat alle drie verschillende kleding zullen dragen; klassiek, weliswaar met een kleine Oekraïense touch, in Eurovisiestijl.

De heren zijn al druk bezig met repeteren. Ze legden uit hoe dat ontstaan is: eerst met brainstormsessies, daarna is het script geschreven maar dat is inmiddels ook alweer vijftien keer veranderd. Ook op de onvoorziene dingen zijn de mannen voorbereid. Volodymyr: we zijn er zelfs op voorbereid als de electriciteit en het licht in het hele gebouw uitvallen. We weten zelfs wat we in het donker moeten doen! En, zo voegden Timur en Oleksandr eraan toe, we hebben één belangrijke regel: als er iets misgaat, vraag het Jon Ola Sand!

Dan is er natuurlijk één grote vraag: hoe vier je diversiteit met drie blanke mannen? Maar geen nood: er zijn ook vrouwen op het podium: zoals ex-winnaressen Jamala en Ruslana.

Terug naar het overzicht.