Repetities 6 mei, deel 2

MoldaviŽ was en is dit jaar niet bepaald het te kloppen land. Wat echter direct opvalt tijdens de eerste repetitie van MoldaviŽ is de sterke stem van Anna Odobescu. Zij laat zich niet door de vele technische problemen die rond haar optreden bestaan uit het veld slaan. Op de achtergrond zien we zandkunstenares Kseniya Simonova. Die kennen we nog van OekraÔne uit 2011!

Ester Peony uit RoemeniŽ staat in eerste instantie vrij statisch op het podium, een witte blouse en een zwart jasje dragend. Op de ledschermen oude stenen gebouwen in met name blauw. Halverwege het lied komen twee dansers op het podium die wel de pakjes van Hatari lijken te dragen. De zang van Ester is goed, alleen tegen het eind lijkt het allemaal wat moeilijker te worden.

Denemarken heeft met Leonora dezelfde act behouden die ook op de nationale finale te zien was: eerst zien we de zangeres nog beneden, later klimt ze een verhoging op om daar samen met haar backing vocals het lied te zingen. Op de achtergrond in felle kleuren zonnestralen en later wolken. Leonora zingt redelijk maar komt nog erg onzeker over. Aan het lied zal het niet liggen, aan de act zeker ook niet.

Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 6-5-2019