Word abonnee

Eurovision Artists Magazine is het tijdschrift van de stichting Eurovision Artists. Het is ontstaan toen bleek dat er brede hobbymatige interesse bestond voor informatie aangaande het Eurovisie Songfestival in Nederland. De stichting Eurovision Artists, die initieel opgericht was om de media van informatie te voorzien aangaande het Eurovisie Songfestival, besloot de vraag naar informatie uit de particuliere markt in te vullen door middel van het uitbrengen van een tijdschrift waarop eenieder zich kan abonneren. Door het nemen van een abonnement word je officieel donateur van de stichting Eurovision Artists.

Het tijdschrift verschijnt tweemaal per jaar:
  • Na de zomervakantie verschijnt blad 1 waarin een terugblik wordt gegeven op het afgelopen Eurovisiejaar. Het is een jaarlijks nagslagwerk waarin het volledige Eurovisiejaar behandeld wordt.
  • In de winterperiode verschijnt blad 2 waarin veel achtergrondverhalen over de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival en oud-festivaldeelnemers. Deze bladen bevatten artikelen over alle tijdsperioden van het festival en bieden dus voor elk wat wils.
Het tijdschrift beslaat gemiddeld 80 pagina's per editie. In het archief is terug te vinden welke onderwerpen er de laatste jaren in het tijdschrift de revue zijn gepasseerd.

Je kunt je op twee manieren aanmelden als abonnee van ons tijdschrift Eurovision Artists Magazine:
  1. Onderstaand webformulier invullen en online verzenden. De ingevulde gegevens worden opgeslagen in onze administratie. We zullen je een welkomstbrief met informatie over de wijze waarop het abonnementsgeld kan worden overgemaakt toesturen. Na ontvangst van de betaling ben je officieel abonnee.
  2. Dit formulier invullen, ondertekenen en per post opsturen naar het aangegeven adres van de ledenadministratie. Dit formulier kan ook gebruikt worden om ons te machtigen het jaarlijkse abonnementsgeld automatisch af te schrijven.

Een abonnement kost Ä24,50 per jaar voor abonnees in Nederland en BelgiŽ en Ä27,00 voor abonnees in de rest van de wereld. Een abonnementsjaar loopt van 1 mei tot 30 april. Mocht je halverwege een abonnementsjaar lid worden dan ontvang je automatisch alle bladen die in dat jaar al verschenen zijn.

Als welkomstgeschenk kun je kiezen voor een foto (in hoge kwaliteit) die in de afgelopen Eurovisieweek gemaakt is. Deze foto's vind je terug in de Fotogalerijen die zijn opgenomen bij de berichten van onze reporters op locatie. Open een fotogalerij en selecteer een foto, linksonder de foto is de unieke bestelcode van de foto zichtbaar, die op het bestelformulier kan worden ingevuld. Indien je geen code invult, dan gaan we er vanuit dat je geen prijs stelt op een foto als welkomstgeschenk.

Naam :
E-mail adres :
Straat :
Huisnummer :
Postcode :
Woonplaats :
Land :
Telefoonnummer :
Bestelcode foto :