Nominaties EA-Award 2021

Het is weer mogelijk om kandidaten voor te dragen voor de EA-Award. Dit is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon, personen, een organisatie of initiatief uit Nederland of België die het Eurovisie Songfestival op een bijzondere wijze heeft of hebben gepromoot in de media. Bezoekers van deze website kunnen tot en met 31 mei via onderstaand formulier kandidaten voordragen. Omdat er vorig jaar geen prijs is uitgereikt vanwege het niet doorgaan van het Eurovisie Songfestival dat jaar, kunnen voor de prijs van dit jaar zowel initiatieven uit het jaar 2020 als initiatieven uitdit jaar worden voorgedragen.

Ken je één of meer personen, organisaties of initiatieven die voor de prijs in aanmerking zouden moeten komen? Laat het ons weten en licht toe waarom de door jou voorgestelde kandidaat de award zou moeten ontvangen. Kandidaten moeten in 2020 of 2021 aantoonbaar en op bijzondere wijze hebben bijgedragen aan de promotie van het Eurovisie Songfestival in Nederland of België. Deelnemers aan het songfestival kunnen niet voorgedragen worden voor activiteiten die samenhangen met hun deelname. Medewerkers van Eurovision Artists kunnen niet voorgedragen worden voor hun werk voor de stichting. Personen of organisaties die de prijs eerder hebben ontvangen kunnen niet opnieuw worden voorgedragen voor vergelijkbare activiteiten als die waarvoor de prijs is gegeven.

Na 31 mei zal het bestuur van Eurovision Artists aan de hand van de binnengekomen reacties een groslijst opstellen van kandidaten die in aanmerking komen. Vervolgens wordt er via internet in twee ronden gestemd. In de eerste ronde wordt bepaald welke drie kandidaten een officiële nominatie verdienen. Vervolgens wordt in een tweede stemronde bepaald welke van de drie genomineerden de award daadwerkelijk ontvangt.

Een overzicht met eerdere winnaars van de award is hier te vinden.


Naam :
E-mail adres :
 
Genomineerde :
Nominatiereden :