Blijf op de hoogte via mailinglists

Hij bestaat al sinds 1999, de mailinglist een_beetje, een Nederlandstalige mailinglist voor Eurovisieliefhebbers. De opkomst van de internetfora en weblogs heeft het gebruik van deze mailinglist doen afnemen maar hij is nog altijd in gebruik bij een groep Nederlandstalige Eurovisieliefhebbers. Het grote voordeel van een mailinglist is dat je er ook zelf een gespreksonderwerp kunt starten en je niet enkel kunt reageren op onderwerpen/nieuwsitems die door de beheerders worden opgevoerd.

Het aloude platform voor mailinglists, Yahoogroups, is eind vorig jaar gestopt maar een_beetje is, met hulp van Eurovision Artists, doorgegaan op een nieuw platform: Freelists. Lid worden van een_beetje kost je een maar minuten werk en is uiteraard helemaal gratis: https://www.freelists.org/list/een_beetje.

Ook heeft Eurovision Artists de Engelstalige lijst esf-nf-mailinglist geholpen met de overstap naar Freelists. Op deze lijst worden naast veel informatie over verschillende voorronden vooral veel geluidsbestanden uitgewisseld. Lid worden van deze list kan hier: https://www.freelists.org/list/esc-nf-mailinglist.

Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 5-5-2021