Swingalong: Rotterdams college vraagt iedereen ten dans

In Rotterdam wordt in het kader van het Eurovisie Songfestival onder meer de campagne #SWINGALONG gevoerd. Met een speciaal filter voor Instagram en Facebook is het mogelijk een opname te maken waarin je lijkt te dansen op bijzondere Rotterdamse locaties. Rotterdam roept iedereen die mee wil doen op om een dergelijke opname te maken en deze via social media te delen.

Het voltallige college van burgemeester en wethouders van de stad heeft zich al gemeld door het delen van onderstaande video op youtube.

Het doel van de campagne Rotterdam. #SWINGALONG is om zoveel mogelijk mensen in de songfestivalperiode digitaal samen te brengen. In de week rondom het Eurovisie Songfestival worden dansende fans van over de hele wereld levensgroot geprojecteerd op de World Port Center, een Rotterdamse locatie met uitzicht over de Maas. Deze projectie wordt vervolgens gestreamd zodat mensen overal ter wereld zichzelf kunnen zien dansen in Rotterdam en het op hun beurt ook weer zelf kunnen delen. De campagne loopt tot 6 juni en wordt via Instagram, YouTube, Facebook en TikTok verspreid. Alle informatie over meedoen aan de campagne is te vinden op www.swingalong.eu.

Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 11-5-2021