We love Songfestival, het grote meezingfeest

Nederlandse deelnemers aan het Eurovisie Songfestival brengen op 21 mei uniek livestream concert!

Marlayne Sahupala (ESF 1999), Esther Hart (ESF 2003), Franklin Brown (ESF 1996) en Mandy Huydts (ESF 1986) brengen samen met Junior Songfestival presentator Buddy Vedder op vrijdag 21 mei om 20:00 uur een groots concert genaamd We love Songfestival! Samen met een live band zingen zij de grootste hits uit 64 jaar Eurovisie Songfestival. Van De troubadour tot Arcade, van Volare tot Ein bisschen Frieden en van Euphoria tot Waterloo.

Naast het meezingen en meedansen kunnen de kijkers van de livestream ook meespelen met de We love Songfestival quiz! In deze interactieve quiz worden de kijkers uitgedaagd hun songfestivalkennis paraat te hebben, om zo een mooie prijs te winnen. Met uitdagende en muzikale vragen zorgen Marlayne en EA-Award winnaar Koos van Plateringen voor de echte songfestivalsfeer in elke huiskamer.

Optreden voor songfestivalfans is met niets te vergelijken. We willen dolgraag dat de songfestivalfans dit jaar diezelfde bijzondere heerlijke, maar ook hysterische sfeer thuis beleven, aldus Marlayne Sahupala.

Zing, dans en quiz mee voor het goede doel! Naast de reguliere ticketprijs van maar €9,95, is er ook een mogelijkheid om te doneren aan het goede doel, namelijk Habitat for Humanity. Een internationale non-profit organisatie die bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Habitat gelooft dat een huis het fundament is voor een beter leven. Een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater betekenen niet alleen onderdak, maar ook veerkracht, een betere gezondheid en kansen voor een mooie toekomst. Daarom bouwt Habitat huizen mét mensen in ontwikkelingslanden. Wereldwijd leven dankzij Habitat nu meer dan 35 miljoen mensen in een veilig huis. Zij kunnen nu zelfstandig verder bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Als ambassadeur van Habitat for Humanity heb ik van dichtbij kunnen zien wat het bouwen van een huis kan betekenen voor een gezin, een familie of zelfs voor een heel dorp. Ik ben trots en blij dat ik samen met al deze artiesten op deze manier een steentje kan bijdragen, aldus Buddy Vedder.

We love Songfestival is een swingende songfestivalavond die, vlak voor de grote finale vanuit Ahoy, een must see is voor zowel de fan als de liefhebber!

Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 17-5-2021