Eurovision Village vandaag: concert Duncan Laurence en meer

Vandaag is in Eurovision Village van 21:00 uur vanavond tot 21:30 uur een intiem concert van Duncan Laurence vanuit de Maassilo te zien. Daaraan voorafgaand, vanaf 20:00 vindt vanaf vandaag de dagelijkse talkshow ‘Open up daily’ plaats. Sofie van den Enk ontvangt in dit programma dagelijks diverse gasten. Oorspronkelijk zou het programma gepresenteerd worden door Paul de Leeuw, maar gisteren werd bekend dat hij zich als presentator had teruggetrokken. De reden voor deze terugtrekking is niet bekend gemaakt.

Vandaag is het de internationale dag tegen homofobie, bifobie, transfobie en interseksefobie en daarom staat de uitzending deze keer in het teken van inclusiviteit en het songfestivalthemma ‘Open up’. Te gast zijn onder andere Tweede Kamerlid van D66, Lisa van Ginneken, het eerste transgender Tweede Kamerlid in de geschiedenis, non-binaire activist en drag-king Thorn Roos de Vries en de Rotterdamse zanger en oud-deelnemer aan The Voice of Holland Jordan Roy.

Het verdere programma ziet er vandaag als volgt uit: 
Tijden kunnen overlappen omdat er binnen Eurovision Village verschillende locaties kunnen worden aangeklikt waar een ander programma te zien is.

Het programma is te volgen op www.eurovisionvillage.com.
Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 17-5-2021