Eurovision Village vandaag: OG3NE, Johnny Logan en meer

Vandaag zijn in het programma ‘Open up daily’ in Eurovision Village onder meer OG3NE, de Nederlandse deelnemers uit 2017 te gast. Ook drievoudig winnaar Johnny Logan komt langs. Het programma wordt gepresenteerd Sofie van den Enk en is vanaf 20:00 te volgen op www.eurovisionvillage.com. Aansluitend op dit programma, is hier ook de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival te zien. 

De OGAE verzorgt in de fanzone om 19:00 uur weer het nieuwsprogramma Rotterdam update , van 19:15 uur tot 20:00 uur de talkshow Rotterdam Inside en na afloop van de eerste halve finale Rotterdam aftertalk, waarin wordt nagepraat over de show van vandaag.

Vanaf vandaag is er ook elke dag in de ‘tower of power’ een optreden van een oud-deelnemer aan het Junior Songfestival te zien. Fource, de jongensband die in 2017 vierde werd op het Junior Eurovisie Songfestival met ‘Love me’, trapt vandaag om 18:00 uur af. 

Naast de programma's die op een specifiek tijdstip worden uitgezonden zijn er ook programma's die 24 uur per dag te zien zijn. Daaronder ook de première van de nieuwe single De Vunkinator van de Rotterdamse formatie De Likt featuring David Vunk.

Op de sociale mediakanalen van Eurovision Village verschijnen geregeld updates over wat er te doen en te zien is. Online hosts van Eurovision Village zijn Tjindjara Metschendorp en Joshua AlagbeTerug naar het overzichtGepubliceerd op: 18-5-2021