Wat willen de artiesten ons nog zeggen?

De laatste uren voor de eerste halve finaleÖ. sommige artiesten posten nog steeds berichten voor ons op sociale media. We hebben enkele van de berichten voor je verzameld:

The Roop (Litouwen): We hebben heel goed nieuws voor degenen die wonen in: AustraliŽ, Azerbeidzjan, BelgiŽ, Cyprus, IsraŽl, Ierland, ItaliŽ, Noord-MacedoniŽ, Noorwegen, RoemeniŽ, Rusland, SloveniŽ, Zweden, Nederland, OekraÔne. Je krijgt de gelegenheid om ons VANDAAG te steunen. Deel het bericht.

Montaigne (AustraliŽ): internationale volgers! Als je net zoveel van technicolor houdt als ik, kun je op mij stemmen tijdens de live-uitzending van halve finale 1 van eurovisie. details over hoe je kunt stemmen hieronder. Mijn nummer is 05.

Vasil (Noord-MacedoniŽ): …ťn hart verenigd in muziek. Ik nodig jullie allemaal uit om naast me te staan, me je liefde en energie te sturen, en als ik het verdien ... je stem. * Dank je voor jou!

Lesley Roy (Ierland): Vandaag is de halve finale om 21.00 uur CET! Stem Lied 7 #Eurovision. Ik ben zo blij dat het eindelijk zover is.

Albina (KroatiŽ): Wonder Woman vergeet je nooit, je bent goddelijk. (een verwijzing naar de tekst van Nettaís ďToyĒ.

Eden Alene (IsraŽl) schrijft niets, maar deelt een video. We zien haar door Ahoy lopen.

Go_A (OekraÔne): Gisteravond hadden we twee optredens tijdens de generale repetitie van het songfesetival 2021 voor de jury. Zelfs technologie kon onze gekke energie niet weerstaan. Maar technische problemen met het geluid weerhielden ons er niet van om waardig op te treden. Het begint om 22:00 uur op UA Pershiy @ 1tv.ua en STB @stbuaTerug naar het overzichtGepubliceerd op: 18-5-2021