Reacties van de niet-gekwalificeerden

Zes landen, dus zes artiesten, haalden gisteravond de finale niet. Vijf van hen wisten al meer dan een jaar geleden dat ze naar het Eurovisie Songfestival zouden gaan. Ze zouden hun land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2020. Alleen de Kroatische Albina werd onlangs geselecteerd voor het songfestival. De meesten van hen lieten een reactie zien op hun sociale media. We hebben een kleine samenvatting gemaakt:

Alleen Roxen (Roemenië) heeft tot nu toe geen reactie gegeven.

Montaigne (Australië) wel, maar haar resultaat op het Eurovisie Songfestival noemde ze er niet in. Ze zegt dat het een goed moment is om reclame te maken voor een t-shirt dat ze droeg.

Albina (Kroatië): Hebben we je laten dansen? Nou dat is het belangrijkste! Ik stuur je veel positieve energie en bedankt voor de liefde die je ons stuurt. Alles gebeurt met een reden - ik kan niet wachten om te zien wat er nu op mijn pad komt.

Lesley Roy (Ierland): Ik heb mijn uiterste best gedaan voor Ierland gedurende de afgelopen 18+ maanden! Ik ben zo dankbaar voor zo'n geweldig team en creatieve enscenering. Deze Eurovisie-ervaring was zo gedenkwaardig in zo'n historische tijd voor iedereen over de hele wereld. Bedankt @rteone, @michaelkealy1, iedereen in mijn team, mijn vrienden, mijn familie, mijn vrouw en de Ierse familie.

Ana Soklič (Slovenië): Er is maar één leven en in Christus .. alles is .. al GEDAAN! Ze plaatst een YouTube-video van het nummer "Everything is done" van Kim Burrell.

Vasil (Noord-Macedonië): Een moment in de geschiedenis, maar meer dan dat...mijn geschiedenis. Ik stond op dat podium met een eerlijke en open ziel, vertegenwoordigde Macedonië met trots en zong voor elke ziel in de wereld. Ik ben zo dankbaar en trots en dit is nog maar het begin van wat al een ongelooflijke reis, proces en pad is geweest. Ik voelde de liefde, waarheid, trots en energie van iedereen. Dat zal ik niet vergeten. We staan samen als één ... dat is de manier waarop we duisternis in licht veranderen en de haat met liefde tot zwijgen brengen. Hier sta ik en het beste moet nog komen. Bedankt voor de steun, berichten en stemmen! Ik hou van jullie allemaal!

Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 19-5-2021