Eurovision Village vandaag: The Rotterdam dragshow, Remix en meer

In Eurovision Village vindt vandaag een speciale Eurovisie-editie plaats van The Rotterdam Dragshow. Gasten zijn wereldkampioen drag Vanessa van Cartier, Abby OMG, Envy Peru, Sederginne en  Skyla Versai. Het programma is vanaf 20:00 te volgen op www.eurovisionvillage.com. Dit programma gaat vooraf aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival, dat om 21:00 uur begint.

OGAE verzorgt in de fanzone om 19:00 uur weer het nieuwsprogramma Rotterdam update en van 19:15 uur tot 20:00 uur de talkshow Rotterdam Inside. Na afloop van de tweede halve finale wordt er in Rotterdam aftertalk nagepraat over de uitzending van vandaag.

De Junior Songfestival artiest die vandaag op zal treden in de tower of power is de girlband Remix. In 2018 stonden zij in de nationale finale van het Junior Songfestival met het lied What girls do

Op de sociale mediakanalen van Eurovision Village verschijnen geregeld updates over wat er te doen en te zien is. Online hosts van Eurovision Village zijn Tjindjara Metschendorp en Joshua Alagbe (foto).

Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 20-5-2021