Vandaag op het programma: KEiiNO, Matheu, Guilty Pleasure Top 25 en meer

Ook vandaag is er vanuit Rotterdam weer een divers online aanbod. In het programma Open up daily van Eurovision Village is deze keer de Noorse groep KEiiNO te gast. Tijdens het vorige Eurovisie Songfestival kreeg het door deze groep uitgevoerde lied Spirit in the sky de meeste punten in de televoting. In de eindklassering eindigde het lied toen op de zesde plaats. Dit jaar waagde de groep een nieuwe poging om het Noorse ticket voor het Eurovisie Songfestival te bemachtigen met het lied Monument maar dit lied werd in de laatste stemronde van Melodi Grand Prix, de Noorse nationale finale, verslagen door Fallen angel van TIX

Het programma wordt gepresenteerd door Sofie van den Enk en is vanaf 20:00 te volgen op www.eurovisionvillage.com. Meteen hierna wordt om 21:00 het optreden van Duncan Laurence in de Maassilo van afgelopen maandag herhaald. 

De Junior Songfestival artiest die vandaag op zal treden in de tower of power is Matheu Hinzen. Hij vertegenwoordigde Nederland op het JESF van 2019 met het lied Dans met jou en behaalde daar een vierde plaats.

Op de sociale mediakanalen van Eurovision Village verschijnen geregeld updates over wat er te doen en te zien is. Online hosts van Eurovision Village zijn Tjindjara Metschendorp en Joshua Alagbe.

In de fanzone van de OGAE is om 19:00 uur weer het nieuwsprogramma Rotterdam update te zien en van 19:15 uur tot 20:00 uur de talkshow Rotterdam Inside. Vanaf 21:00 uur is de Guilty Pleasure Top 25 te zien. Een livestream van de fanzone is te bekijken op www.twitch.tv/escfanzone


Terug naar het overzichtGepubliceerd op: 21-5-2021