Nieuws van Eurovision Artists

Indien je automatisch op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws van de stichting Eurovision Artists, vul dan hier je e-mail adres in en klik op "Verstuur".

E-Mail      
Oproep van het Eurovision Artists Evenemententeam 03-02-2021
  Nu Nederland dan eindelijk het festival mag organiseren is ons evenemententeam (Erik Veltenaar en Dafna Cloose) druk in de weer met alle activiteiten die hieromtrent in ons land worden georganiseerd. Zo ondersteunen wij de ondernemers van de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam die voor de Songfestivalweek tal van mooie activiteiten gepland hebben. Uiteraard zulen deze allemaal plaatsvinden volgens de dan geldende coronamaatregelen.

Het Eurovision Artists evenemententeam doet hierbij een oproep om alle activiteiten, evenementen en festiviteiten die er rondom het Eurovisie Songfestival 2021 plaatsvinden, in het hele land, aan ons te melden. Dat verschaft ons een mooi totaaloverzicht. Je kunt hierover een bericht sturen naar evenemententeam@eurovisionartists.nl.

 
 
Nieuwe planning Eurovision Artists Magazine 13-05-2020
  Zoals eerder gemeld is na de afgelasting van het Eurovisie Songfestival van dit jaar de publicatie van het tweede nummer van Eurovision Artists Magazine van dit seizoen uitgesteld. Inmiddels kunnen we meer melden over de nieuwe planning. We zijn hard aan het werk aan de laatste artikelen en verwachten het blad eind juni of begin juli naar onze abonnees te kunnen sturen. In dit aangepaste nummer is én aandacht voor de geschiedenis van het festival én wordt teruggeblikt op het huidige jaar. Een jaar waarin weliswaar geen festival plaatsvond maar waarin wel 41 nieuwe liedjes verschenen en waarin online en op televisie en radio tal van programma’s rond het festival te zien en horen waren.

De nieuwe planning heeft ook gevolgen voor de magazines van de komende seizoenen. Vanaf het seizoen 2020-2021 loopt het abonnementsjaar van 1 oktober t/m 30 september. Het eerste blad van een nieuw seizoen wordt voortaan het winternummer waarin de geschiedenis van het festival centraal staat. Het tweede blad zal het magazine zijn waarin uitgebreid wordt teruggeblikt op het voorbije songfestivaljaar. Meer informatie over abonnementen vindt u hier.