welkom op de website van Eurovision Artists

Alle informatie over het Eurovisie Songfestival 2018!


 

Waylon met "Outlaw in 'em" naar Lissabon

Waylon vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival met het rocknummer Outlaw in 'em (Bandiet in zich). Dit maakte hij zelf op 2 maart bekend tijdens een uitzending van De wereld draait door. In de vijf daaraan voorafgaande uitzendingen van dit programma zong hij telkens één van de vijf liedjes waaruit de uiteindelijke keuze is gemaakt.

Lees meer

 

Nominatieperiode EA-Award 2017/2018 verlengd

Traditiegetrouw zal ook dit jaar de EA-award worden uitgereikt aan een persoon of organisatie uit Nederland of België die op bijzondere wijze het Eurovisie Songfestival heeft gepromoot. Dat kan een televisieprogramma zijn, een radioprogramma, iemand die een boek heeft geschreven of op andere, positieve wijze (éénmalig of al langere tijd) aandacht voor het festival vraagt of genereert. U kunt, tot en met 14 mei, via onderstaande link aangeven welke drie personen of organisaties volgens u in aanmerking komen voor deze award.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en België. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 2 van jaargang 2017/2018 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Lees hier hoe je een abonnement op het magazine af kunt sluiten of klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.