welkom op de website van Eurovision Artists 

O'G3NE als zesde in tweede halve finale

O'G3NE zal op donderdag 11 mei aanstaande als 6e optreden in de tweede halve finale. Zoveel is duidelijk geworden na de bekendmaking van de startvolgorde van beide halve finales van het aankomende Eurovisie Songfestival.

Voor een totaaloverzicht van beide halve finales kunt u in onze historische database terecht, via de link hieronder.

Het Eurovisie Songfestival 2017 vindt plaats op 9, 11 en 13 mei 2017 in Kyiv.

Lees meer

 

Het Nationaal Songfestival, over successen en gemiste kansen

Op zondag 7 mei organiseert museum Beeld en Geluid de expositie Het Nationaal Songfestival, over successen en gemiste kansen. Een middag waarin met oud-deelnemers en fans in de roemruchte geschiedenis van het Nationaal Songfestival gedoken wordt. Een bonte verzameling van goede, maar ook minder goede acts, die in de afgelopen decennia hun best deden om uit naam van Nederland naar de internationale Eurovisiefinale te kunnen.

Lees meer

 

Koos van Plateringen wint EA-Award 2016

De EA-Award van 2016 is gewonnen door Koos van Plateringen, vanwege zijn verslaglegging over het Eurovisie Songfestival in SBS Shownieuws. De (tweede) award van 2016 werd op 8 april 2017, gedurende het persmoment van Eurovision in Concert te Amsterdam, uitgereikt.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 2 van jaargang 2016/2017 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Lees hier hoe je een abonnement op het magazine af kunt sluiten of klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.