welkom op de website van Eurovision Artists


 

Presentatietrio bekend, kaartverkoop start 12 december

Het Eurovisie Songfestival van 2020 wordt gepresenteerd door Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit, dat is door de organisatoren bekend gemaakt. Met dit presentatietrio kiezen we in de eerste plaats voor drie mensen met een enorme dosis presentatietalent, die ook nog eens allemaal hun carriŤre begonnen als artiest, aldus Sietse Bakker, de Executive Producer van het Eurovisie Songfestival 2020.

De organisatie maakte verder bekend dat de eerste kaarten komende donderdag, 12 december, in de verkoop zullen gaan.

Lees meer

 

EA aan Tweede Kamer: Songfestival is meer dan een feest

In een mail aan de leden van vaste Tweede Kamercommissie voor onderwijs, cultuur en wetenschappen, waar ook het mediabeleid onder valt, heeft Eurovision Artists aan de Tweede Kamer gevraagd om bij het innemen van een standpunt over een eventuele financiŽle bijdrage van het rijk aan het komende songfestival niet alleen te kijken naar wat het kost maar ook naar wat het oplevert. En hierbij te betrekken dat het songfestival veel meer is dan alleen een mooi feest. Het is ook cultureel erfgoed, het betrekt de inwoners van Nederland bij cultuur en het vormt een unieke kans om de wereld te laten zien wat Nederland te bieden heeft.

De volledige tekst van de mail is hier na te lezen.


 

Eurovision in Concert 2020

Op 4 april 2020 vindt de twaalfde editie plaats van Eurovision in Concert, het grootste Eurovisie promo-event van het jaar. Het concert vindt, net als in recente jaren, plaats in AFAS live in Amsterdam.

Klik op de link hieronder voor het nieuwsitem over Eurovision in Concert dat regelmatig bijgewerkt wordt met het laatste nieuws.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en BelgiŽ. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 1 van jaargang 2019/2020 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen of om een abonnement op het magazine af te sluiten.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.