welkom op de website van Eurovision Artists


 

EA-Award 2018 gaat naar Eurostory

De EA-Award van 2018 is gewonnen door de website Eurostory. Zij krijgen de prijs voor de bijzondere wijze waarop op deze journalistiek-literaire songfestivalwebsite over het Eurovisie Songfestival geschreven wordt. Eurostory heeft 51% van de stemmen gekregen en heeft daarmee de stemming van dit jaar gewonnen. De andere genomineerden van dit jaar waren Richard van de Crommert van de Telegraaf en Katja Zwart van NH Radio.

Lees meer

 

Eurovision in Concert 2019 op 6 april

Op 6 april 2019 vindt de elfde editie plaats van Eurovision in Concert, het grootste Eurovisie promo-event van het jaar.

Het concert vindt, net als vorig jaar, plaats in AFAS live in Amsterdam. De presentatie van het concert is in handen van Marlayne Sahupala en Cornald Maas.

De kaartverkoop start op 28 september 2018, bestel je kaarten via Ticketmaster.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en BelgiŽ. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 1 van jaargang 2018/2019 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Lees hier hoe je een abonnement op het magazine af kunt sluiten of klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.