welkom op de website van Eurovision Artists

Alle informatie over de reeds gekozen liedjes en artiesten voor het Eurovisie Songfestival 2020


 

Jeangu Macrooy voor Nederland naar Rotterdam

Jeangu Macrooy zal Nederland vertegenwoordigen op de 65e editie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Dit nieuws is op 10 januari 2020 bekend gemaakt door de selectiecommissie in het nieuwe AVROTROS-programma Humberto op NPO Radio 1.

Jeangu Macrooy is 26 jaar en geboren en getogen in Paramaribo (Suriname). Sinds 2014 woont en werkt Macrooy in Nederland. Zijn muziek kan het best omschreven worden als Engelstalige modern soul. Macrooy is vooral bekend van optredens in het televisieprogramma De wereld draait door en van zijn deelname aan The passion in 2018, waarin hij de rol van Judas vertolkte.

Meer details over zijn Eurovisielied worden later bekend gemaakt.

Lees meer

 

Eurovision in Concert 2020

Op 4 april 2020 vindt de twaalfde editie plaats van Eurovision in Concert, het grootste Eurovisie promo-event van het jaar. Het concert vindt, net als in recente jaren, plaats in AFAS live in Amsterdam.

Klik op de link hieronder voor het nieuwsitem over Eurovision in Concert dat regelmatig bijgewerkt wordt met het laatste nieuws.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en BelgiŽ. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 1 van jaargang 2019/2020 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen of om een abonnement op het magazine af te sluiten.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.