welkom op de website van Eurovision Artists


 

Portugal wint het Eurovisie Songfestival

Salvador Sobral heeft namens Portugal het 62e Eurovisie Songfestival gewonnen. Met het intieme, kleine en pure liefdesliedje Amar pelos dois vermorzelde hij alle concurrenten en won hij met grote voorsprong zowel de stemming bij de vakjuries als bij de televoters. Portugal deed voor de 49e keer mee en eindelijk boekte het land zijn eerste Eurovisiezege.

OG3NE werd namens Nederland heel knap elfde met Lights and shadows.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en BelgiŽ. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Koos van Plateringen wint EA-Award 2016

De EA-Award van 2016 is gewonnen door Koos van Plateringen, vanwege zijn verslaglegging over het Eurovisie Songfestival in SBS Shownieuws. De (tweede) award van 2016 werd op 8 april 2017, gedurende het persmoment van Eurovision in Concert te Amsterdam, uitgereikt.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 2 van jaargang 2016/2017 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Lees hier hoe je een abonnement op het magazine af kunt sluiten of klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.