welkom op de website van Eurovision Artists 

NEDERLAND WINT HET EUROVISIE SONGFESTIVAL 2019

Duncan Laurence heeft namens Nederland het 64e Eurovisie Songfestival gewonnen met zijn prachtige liedje Arcade! 44 jaar na Ding-a-dong slaagde Nederland er (eindelijk) weer in om het grootste muziekevenement ter wereld winnend af te sluiten.

De verslaggevers van Eurovision Artists zijn twee weken lang ter plaatse geweest om verslag te doen van de repetities, persconferenties en andere evenementen in de aanloop naar de finale. Hun berichtgeving in de rubriek Reporters in Tel Aviv, met verslagen en video- en fotogalerijen, blijft voorlopig beschikbaar op deze site, zodat iedereen nog lang kan nagenieten van dit voor Nederland zo bijzondere Eurovisie Songfestival.

Alle informatie over het festival, de deelnemende liedjes, puntentellingen en nog veel meer vind je hier.


 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en BelgiŽ. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 2 van jaargang 2018/2019 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Lees hier hoe je een abonnement op het magazine af kunt sluiten of klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.