welkom op de website van Eurovision Artists 

NEDERLAND WINT HET EUROVISIE SONGFESTIVAL 2019

Duncan Laurence heeft namens Nederland het 64e Eurovisie Songfestival gewonnen met zijn prachtige liedje Arcade! 44 jaar na Ding-a-dong slaagde Nederland er (eindelijk) weer in om het grootste muziekevenement ter wereld winnend af te sluiten.

De verslaggevers van Eurovision Artists zijn twee weken lang ter plaatse geweest om verslag te doen van de repetities, persconferenties en andere evenementen in de aanloop naar de finale. Hun berichtgeving in de rubriek Reporters in Tel Aviv, met verslagen en video- en fotogalerijen, blijft voorlopig beschikbaar op deze site, zodat iedereen nog lang kan nagenieten van dit voor Nederland zo bijzondere Eurovisie Songfestival.

Alle informatie over het festival, de deelnemende liedjes, puntentellingen en nog veel meer vind je hier.


 

Eurovision Song Contest – The Boardgame (winactie)

Creëer je eigen Eurovisie Songfestival!
Doe met je eigen inzending mee aan het Eurovisie Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Test je Eurovisiekennis en die van je vrienden, bereid je eigen optreden voor en neem deel aan ’s werelds grootste muziekevenement! Ontvang jij die 12 punten?

Eurovision Artists mag, in samenwerking met Just Entertainment, één Eurovisie-bordspel weggeven aan de winnaar van onze prijsvraag. Dus, ben jij een Eurovisie- en spelletjesfanaat, lees dan snel verder.

Lees meer

 

Nomineer kandidaten voor de EA-Award 2019

Ook dit songfestivalseizoen reikt Eurovision Artists een prijs uit aan een persoon of organisatie uit Nederland of België die het Eurovisie Songfestival op bijzondere wijze heeft gepromoot. Dat kan een televisieprogramma zijn, een radioprogramma, iemand die een boek heeft geschreven of op een andere, positieve wijze (éénmalig of al langere tijd) aandacht voor het festival vraagt of genereert.

Kandidaten voor de EA Award 2019 kunnen worden voorgedragen tot en met eind mei. Het formulier om nominaties bekend te maken is hier te vinden en een overzicht van eerdere winnaars staat hier.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en België. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 2 van jaargang 2018/2019 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Lees hier hoe je een abonnement op het magazine af kunt sluiten of klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.