welkom op de website van Eurovision Artists

Alle informatie over de reeds gekozen liedjes en artiesten voor het Eurovisie Songfestival 2018


 

Nominaties EA-Award 2017

Het is weer zover: we gaan de EA-Award uitreiken; een award voor de persoon of organisatie die het afgelopen jaar bijzondere aandacht heeft besteed aan het Eurovisie Songfestival. U kunt tot en met 28 februari aangeven welke drie personen of organisaties volgens u in aanmerking komen voor de award door op onderstaande link te klikken.

Lees meer

 

Waylon opnieuw naar het Eurovisie Songfestival

AVROTROS heeft vandaag bekend gemaakt dat Waylon de Nederlandse driekleur zal verdedigen op het 63e Eurovisie Songfestival, dat in mei 2018 in Lissabon wordt gehouden. Het wordt Waylon's tweede deelname aan het liedjesfestijn, in 2014 vormde hij samen met Ilse DeLange het duo The Common Linnets, dat tweede werd op het Eurovisie Songfestival.

AVROTROS gaat de komende maanden met Waylon en zijn team aan het lied en de act voor Lissabon werken. De halve finales van het Eurovisie Songfestival staan gepland op dinsdag 8 mei en donderdag 10 mei. In welke halve finale Waylon gaat optreden wordt op een later moment bekendgemaakt. De finale vindt plaats op zaterdag 12 mei in de Altice Arena in Lissabon.

Lees meer

 

Eurovision in Concert 2018

Op 14 april 2018 vindt de tiende editie plaats van Eurovision in Concert, het grootste Eurovisie promo-event van het jaar.

Speciaal voor dit jubileum pakt de organisatie uit met een XL editie, die wordt gehouden in AFAS live in Amsterdam. Klik op de link hieronder voor het laatste nieuws over Eurovision in Concert 2018.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en BelgiŽ. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 2 van jaargang 2017/2018 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Lees hier hoe je een abonnement op het magazine af kunt sluiten of klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen.

Lees meer


Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 8+ met Javascript enabeled
en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels.