Antwoord op een veel gestelde vraag

Ik zoek meer informatie over een artiest die ooit meedeed aan het Eurovisie Songfestival en/of het Nationaal Songfestival.
In onze historische database hebben wij van iedere artiest basale informatie opgenomen (voor zover bij ons bekend). Als u weet in welk jaar de betreffende artiest deelnam, dan is deze informatie vrij makkelijk te vinden in onze historische overzichten.

Klik hier voor het historisch overzicht van het Eurovisie Songfestival en hier voor het historisch overzicht van het Nationaal Songfestival. Kies het betreffende jaar en klik vervolgens op de naam van de artiest.

Ook bieden wij u op deze website een uitgebreid overzicht van links naar websites van oud deelnemers aan het Eurovisie en Nationaal Songfestival aan. Klik hier voor een overzicht van Eurovisie artiesten gesorteerd op jaar van deelname en hier voor een overzicht van Eurovisie artiesten gesorteerd op land.
Klik hier voor een overzicht van Nationaal Songfestival artiesten gesorteerd op jaar van deelname en hier voor een overzicht van Nationaal Songfestival artiesten gesorteerd op alfabet.

We hopen hiermee uw vraag beantwoord te hebben. Mocht dat niet het geval zijn, kijk dan nogmaals in de lijst met veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Klik hier om terug te keren naar de homepage